Drom om at planlaegge et bryllup

Planlægning af et bryllupFor alle mennesker er bryllupsdagen en stor oplevelse. Og jeg vil ikke have det fra, om vi bliver gift fra intellektet eller er den nuværende polske største drøm. Jeg drømte om dette øjeblik fra min barndom. Og det var det. Min forlovede for nylig foreslog mig endelig. Vi startede forberedelserne til den sidste vigtige begivenhed. Værelset, kjole, kostume, er antallet af værker, vi tænkte på. De havde ikke en stor bryllupsfest, så rummet kunne findes relativt hurtigt. Hvis jeg har brug for en kvinde til en kjole, så bestilte jeg det lige. Jeg har længe kendt, hvad jeg vil, jeg prøvede ikke engang at kigge efter en virksomhed, jeg gik lige til sømestressen. Hvad angår jakkesætet klagede den fremtidige type slet ikke. Han vil gerne klæde sin nuværende dragt, for i ham som han dømte følte han sig sådan. Tilsætningerne gik også i et hurtigt tempo.

Udvælgelse af vielsesringeDer er stadig et udvalg af vielsesringe. Vi både gerne enkle, moderne ting. I arrangement med de nuværende vielsesringe og ønsket at blive tilbageholdt i det sidste sprog. Vi kom med ideen om at vedhæfte hvidt og rødt guld. Vi søgte efter noget, men vi fandt det næsten perfekt. Før de er fast besluttede på at modtage, i salonen tilbød de os midlertidige bånd til engagementet.

Midlertidige vielsesringe?Det er nok en ny popularitet og strategi for at holde fingrene til nye smykker. Hvorfor, lidt morede mig, men senere forstod jeg, at hvis for mig, så vil du være som en ny ring, det er for min nye ven er rigtige. Hvilken fyr vil jo jo have et stof på fingrene? De kan ikke lide at blive ringet. De accepterede løsningen og gik godt i deres vielsesringe. Min fremtidige mand ville flyve og kende dette link med alt, hvad der er muligt. Især til briller. Ja og lige til en pint øl. Du må dog indrømme, at han var stolt af hende. Og han anbefalede alle sine venner. Der var også mærkelige situationer. Nogle troede, at vi allerede var gift, og at vi ikke informerede dem. Især én tante følte stærkt fornærmet, og det var ikke nemt at overbevise hende om, at det igen er ikke den perfekte vielsesringe. Hun sagde, at verden blev skør, hun vil ikke deltage i den nuværende vanvid. Men hun lovede at et ægte bryllup ville komme. Som et resultat, modtog vi ringe fra guldsmed passende. De var usædvanlige. Præcis hvad vi bestilte. Vi kunne ikke vente med at oprette dem officielt.

ceremoniSom følge heraf er denne alvorlige dag kommet. Vejret var dyrt, solen skinnede, hvilket tilsyneladende var en stærk prognose for bunden. Jeg passerer ikke overtro, men jeg kunne godt lide ham så meget. Kirken var noget smagfuldt indrettede, hvilket var min søsters fortjeneste. De opstod virkelig i anledning af opgaven. Vi klædte os til masserne af gæster. Præsten gav os trøst. De vigtigste ord faldt i finalen: Ja. De var nu en mand og en kone. Vi var usædvanligt gavnlige. Nu er det tid til at spille. Der var et bryllup foran os. Vi flyttede alle til et lejet værelse, en festlig middag blev serveret. Det tidligere bestilte orkester spillede hugget. Der var ikke noget land at danse og feste. Vi var alle interesserede i daggry. Det var utvivlsomt en god dag.